Mijn 7 best gelezen posts in 2014

daphne Persoonlijk 2 Comments

Nadat ik mijn terugblik op 2014 had geschreven – die eigenlijk ook heel goed gelezen is (dank daarvoor!) – was ik eigenlijk wel benieuwd naar mijn best gelezen blogs in 2014. Hoewel ik nog maar een paar maanden officieel aan het bloggen ben groeit het aantal lezers gestaag. In deze post laat ik jullie zien welke zeven posts het meest werden gelezen in het afgelopen jaar.

#1 – Onze reis door Jordanië

Zonsondergang bij de Dode Zee

Zonsondergang bij de Dode Zee

Met stip op één onze reis door Jordanië. Jullie wilden graag weten hoe ik had ervaren in het magische Jordanië. Het land van 1000 en 1 nacht heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vooraf dacht ik al dat het een avontuur zou zijn, de cultuur interessant en de mensen lief. Maar het was nog eens veel meer dan dat. De mensen waren nog openhartiger. De thee smaakte beter. De rotsen nog roder. Nog meer sterren aan de pikzwarte hemel en drijven in de Dode Zee was nog fijner. Kortom, Jordanië was heerlijk!

#2 – Mijn droombestemmingen

Namibie & Botswana

Kamperen in de Afrikaanse natuur

Jordanië wordt opgevolgd door mijn post over mijn droombestemmingen. In augustus schreef ik dat je zou denken dat na het maken van een wereldreis je lijstje met droombestemmingen alleen maar korter wordt. Maar niets is minder waar. Des te meer reizigers ik spreek. Des te meer reisboeken en blogs ik lees en des te meer reisprogramma’s of video’s ik kijk. De lijst wordt alleen maar langer! Aangezien je nooit moet stoppen met het ontdekken van de wereld heb ik in deze blog een aantal bestemmingen opgesomd die op mijn wensenlijstje staan.

Inmiddels kan ik Jordanië al afvinken en staan Namibië & Botswana voor mei 2015 op de planning. Hallelujah! 

#3 – Dé vakantietrend van 2015!

Het lijkt mij super leuk om eens een weekend weg te boeken zonder dat ik weet waar ik naartoe zal gaan. Je gaat naar Schiphol met je koffer, toetst een code in en ziet dan pas waar je naartoe gaat. Boeken doe je bij srprs.me en volgens trendwatcher Adjiedj Bakas zijn verrassingsreizen zelfs een gat in de markt en is dit dé vakantietrend van 2015! Let the world srprs you!

Laat srprs.me voor je kiezen!

Laat srprs.me voor je kiezen!

#4 – Mijn 5 tips voor een gaaf weekend Londen

Mijn wrap van EAT

Mijn wrap van EAT

Wie Londen zegt, denkt in eerste instantie aan de Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, The Tower Bridge en The London Eye. Naast deze dingen heeft de stad nog zoveel meer te bieden. Daarom in deze blog een paar van mijn Londen tips. Ga lekker lunchen bij de EAT. Struin door trendy Soho of ga clubben in Shoreditch. Londen heeft genoeg te bieden.

#5 – Dé must see cities van 2015!

Bijzonder Valletta (bron Lonely Planet)

Bijzonder Valletta (bron Lonely Planet)

De experts van Lonely Planet kozen welke steden je echt in 2015 moet bezoeken. Sommige steden verdienen extra aandacht. In anderen vinden in 2015 speciale evenementen plaats. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat al deze steden onmiskenbaar bezocht moeten worden in 2015. Ik zou wel graag naar Plovdiv en Valletta gaan. Benieuwd welke steden nog meer op de lijst staan?

#6 – Adrenaline in Paradise

Skydive @ Paradise

Skydive @ Paradise

Ken je dat gevoel van totale overgave? De deur gaat open en daar ga je. Je valt. Duizenden meters naar beneden. Met 200km per uur suis je naar beneden. De wind in je gezicht. Je haren wild wapperend. Een uitzicht dat magisch is. Bergen met sneeuw en een melkblauw meer. Even later zweef je. Dat gevoel is onbeschrijfelijk!

Als echte adrenaline junky spring ik het liefst elke dag uit een vliegtuig of van een brug. Ik greep de kans om in Nieuw Zeeland een sprong te maken in Paradise – een plek die zijn naam meer dan eer aan doet -dan ook met beide handen aan.

#7 – Mijn highlights van Zuid Afrika

De Drie Rondavels

De drie Rondavels

Als klein meisje droomde ik al van een reis naar Zuid Afrika. In een jeep op safari. Of zelf in de auto. Op zoek naar dat ene bijzondere dier dat net zo hard zijn best doet jou te vermijden als dat jij je best doet hem te spotten. Ik geniet met volle teugen als ik in een auto zit. Het maakt niet uit waar naartoe. Ik ben dol op roadtrips. Zuid Afrika is hiervoor uitermate geschikt. Tijdens mijn verblijf in Zuid Afrika heb ik genoeg prachtige plekken en dieren gezien. Om het overzichtelijk te houden omschreef in deze post mijn highlights van het mooie Zuid Afrika.

Ik hoop dat iedere lezer heeft genoten van de posts die de afgelopen maanden op LiveTheLifeYouLove zijn verschenen. In 2015 gaan we gewoon vrolijk verder. Bedankt allemaal voor het lezen van de posts, liken en delen!

Wat is jouw favoriete post op LiveTheLifeYouLove?

Comments 2

  1. Leuk overzicht. Zuid Afrika staat hoog op mijn wishlist, lijkt me een onwijs gaaf en supermooi land! Naar Srprs ben ik ook nieuwsgierig, al vind ik het eigenlijk ook erg fijn om zelf mijn bestemming te kiezen. Ik zit in een dubio 😉

    1. Post
      Author

      Dank je Marcella! Zuid Afrika is echt super mooi en behoort zeker op je wishlist 😉 Ook leuk dat je interesse hebt in srprs.me! Ik vind het ook wel fijn enige invloed te hebben op mijn bestemming, maar houd ook wel van verrassingen. Dan ga je gewoon een weekendje. Is lang genoeg om je te laten verrassen, maar geen lange vakantie daar mag je dan zelf eentje van kiezen hihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.